Restaurant Can Bosch

Rambla Jaume I, 19 CAMBRILS Tel. 977 360 019 - Fax. 977 369 104
E-mail:  restaurant@canbosch.com   Web: www.canbosch.com

 

 

RESTAURANT  ·  CAN  ·  BOSCH

El 22 de febrer de 1969, Joan Baptista Bosch i Mª Lourdes Font obren les portes del seu establiment a Cambrils, típic poble mariner i pescador de la costa mediterrània Espanyola.
 Can Bosch, situat a menys de cent metres del port, va ser el lloc de trobada dels pescadors després de la jornada per a parlar, jugar a cartes i prendre una copa.
 L'any 1988 la segona generació es va posar al capdavant del restaurant, Joan Bosch relleva als seus pares i es fa càrrec de la cuina i la seva esposa, Montserrat Costa, del menjador.

 

CUINA · D'AUTOR · I · DE · MERCAT

La cuina d'ara de Can Bosch, amatent al que ofereix cada dia el mercat, presta una atenció escrupulosa en la tria del producte, que prové en gran manera de la mateixa i privilegiada comarca del baix camp: des del peix, fornit pels seus amics de l'infantesa, als productes de l'horta; des de l'oli del trull de Cambrils, als fruits secs.

MENÚS

Tots tres menús estan confegits per a paladars inquiets i exigents que vulguin gaudir de la cuina de can bosch. així mateix, podem oferir-los altres alternatives, no dubteu consultar-nos.

 

 

RAMBLA JAUME I, 19 43850·CAMBRILS PORT TEL. 977 360 019 FAX 977 369 104

www.canbosch.com  restaurant@canbosch.com